มัลเบอร์รี่
มัลเบอร์รี่ เรียกอีกอย่างหนึ่งได้ว่า ลูกหม่อนป็นผลไม้ที่อุดมไปด้วยวิตามินและแร่ธาตุ เช่น กรดโฟลิก ซึ่งพบว่าทารกที่เกิดจากมารดาที่ขาดกรดโฟลิก มีความเสี่ยงที่จะพิการทางสมองและประสาท ไขสันหลัง นอกจากนั้นยังพบสารต้านอนุมูลอิสระ เช่น แอนโธไชยานิน เควอซิติน ที่มีส่วนลดความเสี่ยงในการเกิดโรคมะเร็ง ตำรับยาโบราณมีการใช้ผลหม่อนต้มบริโภคทั้งเนื้อและน้ำแก้โรคไขข้ออักเสบ ท้องผูก โลหิตจาง และขับเสมหะ ด้วยความที่เจ้ามัลเบอร์รี่มีสารต้านอนุมูลอิสระหลากหลายจึงมีส่วนช่วยในการ เพิ่มการทำงาน และลดการอักเสบของหลอดเลือด อันเป็นสาเหตุของโรคหัวใจและหลอดเลือด รวมทั้งโรคทางระบบประสาทและสมอง
Mulberry also known as that. Mulberry as a fruit rich in vitamins and minerals such as folic acid, which found that babies born to mothers with folic acid deficiency.There is a risk of cerebral palsy and spinal cord Moreover, antioxidants such as Anthony of New Roda Lecithin discount the risk of cancer. Traditional medicine has been used mulberry boil water consumption, the flesh and the rheumatism, constipation, anemia, and pituitary.Mulberry is rich in antioxidants and aid in the. Added to And reduce vascular inflammation The cause of heart disease and stroke. Including neurological diseases and brain.
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น